Gratis wedstrijden op het internet: valt er iets te winnen?

gratis wedstrijden winnen ipads

Het internet barst van de gratis wedstrijden, linkspellen, enquêtes en prijsvragen waaraan een beloning is gekoppeld. Iedere dag komen er een heleboel nieuwe bij. Door mee te doen kun je zonder enige uitgave in het bezit komen van leuke prijzen, pakketten van bedrijven, cadeaubonnen, kortingbonnen, vakantieaanbiedingen en soms zelfs geld. Bij dit laatste mag je wel voorzichtig zijn, want niemand zal zomaar gratis geld weggeven.

Gratis promotie artikelen

Bij veel van de wedstrijden gaat het om promotieacties van bedrijven. Je deelname is hierbij in de meeste gevallen heel simpel. Door een eenvoudige vraag te beantwoorden zit je al gratis in de race om een product of een pakket van het bedrijf te kunnen winnen. Je moet er wel vanuit gaan dat er een heleboel andere mensen de vraag goed zullen beantwoorden, waardoor je winkans meestal niet al te groot is. Maar door aan een heleboel verschillende wedstrijden mee te doen wordt de kans dat je wat wint natuurlijk steeds groter. Voor veel mensen is het beantwoorden van de vragen ook een leuk tijdverdrijf. Achter de promo-acties schuilt er zelden een schimmig plan. Ze zijn puur bedoeld om een bepaald bedrijf of een bepaald merk te pushen. Dezelfde promotie artikelen die normaal op beurzen en salons worden uitgedeeld worden nu online weggegeven. De wedstrijden zijn bedoeld om het interessant en een beetje spannend te maken.

Gratis cadeaus

Het is de laatste jaren ook een trend geworden dat verkopers op hun website cadeaus weggeven. Door bijvoorbeeld een virtuele dobbelsteen te laten rollen of een jackpotkast te laten spinnen kan je een gratis cadeau winnen. Het gratis cadeau ontvang je echter pas wanneer je een bepaalde aankoop bij het bedrijf doet.

Gratis marketing prijzen

Er zijn ook veel marketingbedrijven die je een gratis lot aanbieden waarmee je een mooie prijs kunt winnen (bv. een IPad of een driedaagse trip naar Parijs). Je hoeft je slechts met je naam en mailadres te registreren bij het bedrijf. Je wordt hierdoor automatisch opgenomen in hun database voor marketing; welke ze aan grote adverteerders aanbieden. In sommige gevallen kun je ook gevraagd worden om een enquêteformulier voor een bepaald product (of dienst) in te vullen. Hier zul je meestal 5 tot 10 minuten aan kwijt zijn. Omdat niet zoveel mensen hiertoe bereid zijn is de kans om de aangeboden prijs te winnen groter.

Gratis geld

Wanneer er online geld wordt weggegeven gebeurt dat in de meeste gevallen door casino’s of andere online spelbedrijven. Het gratis geld mag je gebruiken op een van hun automaten. Bij winst mag je het gewonnen bedrag natuurlijk opnemen. Bij verlies zul je je eigen geld moeten aanspreken als je wilt doorspelen.

Waar vindt je de beste gratis wedstrijden

Het aanbod van online gratis wedstrijden is zo groot dat het een haast ondoenlijke opgave is om er op jezelf naar op zoek te gaan. Er zijn websites die dit voorwerk voor je doen. Ze gaan dagelijks op zoek naar leuke en betrouwbare wedstrijden en plaatsen die op hun site. Voor je gemak staan vaak ook de antwoorden op de prijsvragen voor je klaar.

December 1st, 2015 by