Hoe vind ik de beste online wedstrijden terug?

online wedstrijden

Verzamelsites zijn de handigste hulpmiddelen om te weten waar en wanneer er een leuke prijs of geld valt te winnen op het internet. Gratiswedstrijden.be, prijsvraag.be, dewedstrijden.be en concours zijn enkele van de meest bekende verzamelsites voor online wedstrijden en prijsvragen waaraan Belgen gratis kunnen meedoen.

Waarom een verzamelsite bezoeken voor online wedstrijden

Op internet zijn er duizenden wedstrijden waaraan je gratis kan meedoen. Van kleine eenvoudige prijsvraagjes tot moeilijkere wedstrijden die wat extra inspanning of onderzoek vereisen. Ook in de prijzen die te winnen vallen zit er een groot verschil. Prijzen kunnen variëren van een CD tot een All-inclusive vliegvakantie of een jaar lang gratis energie. Met gratis wedstrijden kun je zelfs deelname winnen voor een geldprijs van tienduizenden euro’s.

Maar, omdat er zó veel en zó uiteenlopende online wedstrijden zijn is het haast onmogelijk om zelf de beste terug te vinden. Het zal je trouwens ook veel tijd kosten om dagelijks het internet af te zoeken naar fraaie aanbiedingen. Dit werk kun je dus beter overlaten aan de verzamelsites. Ze weten waar de aanbiedingen te vinden zijn en worden ook door bedrijven en andere aanbieders benaderd om hun wedstrijd of prijsvraag op de verzamelsite te plaatsen. Verzamelsites fungeren dus als een soort verzamelplek, waar deelnemers en aanbieders bij elkaar komen. Als je graag meedoet aan online wedstrijden hoef je dagelijks alleen de verzamelsites te bezoeken om te zien welke nieuwe aanbiedingen er zijn bijgekomen.

Hoe vind ik de juiste antwoorden op prijsvragen

Op verzamelsites vind je bij de meeste prijsvragen ook meteen de antwoorden. Voor de meeste bedrijven die online gratis prijsvragen aanbieden zijn de antwoorden op de vragen namelijk niet echt belangrijk. Voor hun is jouw deelname van belang omdat ze hierdoor hun product en dienst kunnen promoten. Aan een prijsvraag hebben beide partijen dus voordeel; het bedrijf doet aan marketing en jij als deelnemer kunt mooie prijzen (producten of pakketten) winnen.

Zijn verzamelsites onafhankelijk

Over het algemeen opereren verzamelsites neutraal. Zeker de bekende sites die je bij het googelen boven aan de lijst vind. Verzamelsites verkrijgen inkomsten uit advertenties die op de pagina’s verschijnen en wanneer een bepaalde wedstrijd speciaal wordt aangeprezen. Je hoeft er dus niet voor te vrezen dat een verzamelsite je in een bepaalde richting zal proberen te duwen. Het zijn open platforms waar eenieder even welkom is.

December 19th, 2015 by